Familieopstellingen

Hans van Therapie & Relatietherapie Heerlen-Landgraaf

Familieopstellingen

Ben je in Limburg in de regio Sittard-Geleen of Landgraaf op zoek naar familieopstellingen of organisatieopstellingen?

Mijn naam is Hans Strack. Als gekwalificeerd therapeut ben ik geregistreerd bij de VIT en RBCZ.

Familieopstelling is een prachtige methode, ontwikkeld door Bert Hellinger en wordt inmiddels in heel de wereld tijdens workshops ingezet om op levensvragen een antwoord te krijgen.

Door middel van een familieopstelling kom je op soms verbluffende wijze in contact met je ‘familieziel’. Of je het wilt of niet, je familie van herkomst is het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt.


Familieopstellingen

Een simpele maar doeltreffende werkvorm

Het idee achter deze simpele maar doeltreffende werkvorm is dat onze familie en onze voorouders een veel grotere rol in ons leven spelen dan we vaak beseffen.

Jij behoort tot een gezin waarin je geboren bent. Dat gezin maakt op zijn beurt deel uit van een familie. Misschien heb je ook al zelf voor een gezin gekozen: je leeft alleen of met een partner, je hebt al of niet kinderen. We spreken in alle gevallen van een familiesysteem met zijn geschiedenis, zijn eigen manier van omgaan met de dingen, zijn gevoeligheden, zijn gelukkige en verdrietige momenten.

Inzicht in onbewuste patronen

Soms bots je in je leven keer op keer weer op een zelfde thema of probleem waar je maar geen helderheid in krijgt en dat je verhindert voluit te leven, het lijkt wel alsof het lot je tegen zit.

Een familieopstelling kan op een ontroerende en vaak wonderlijke manier inzicht geven in de onbewuste patronen die daar aan ten grondslag liggen en die vaak al vele jaren doorgegeven zijn van generatie op generatie.

Wil jij een familieopstelling laten doen? Maak dan een afspraak.

Hans Strack
Geregistreerd bij VIT en RBCZ