Senioren problematiek

Psycholoog Heerlen bij senioren problematiek

Narratieve therapie

Laat je verdriet en boosheid vanuit vroeger los. Relativeer de eventuele zinloosheid van het bestaan en laat de angst voor de toekomst los. Zo kun je het leven een positieve draai geven en de kwaliteit van je leven verhogen door middel van het uitbouwen van de mogelijkheden.

Vertel al je verhalen, lees ze opnieuw door middel van het gebruik van de narratieve therapie, met aansturing van mij.

Voor velen voelen de levensverhalen als los zand. Je zakt er misschien in weg. En vaak kunnen bepaalde rode draden in je verhalen pijnlijk aanvoelen.


Senioren problematiek

Jouw verhaal

In de behandeling krijg je de ruimte de leemtes van je verhaal op te vullen en nieuwe waarden te ontdekken.

De kern van narratieve therapie is dat je voornamelijk bepaald wordt door dat ene verhaal wat je zelf maakte. Als je ouder bent is dat natuurlijk een veelomvattend verhaal.

Maar de bepalende verhalen zijn uit eigen keuzes ontstaan. Keuzes hoe je jezelf wilde zien én hoe anderen je, volgens jou, wilden zien. Misschien zijn er verhaallijnen blijven liggen. En misschien kunnen deze meer waarde voor je hebben. Daar gaan we naar op zoek.

Nieuwe kansen

Het openmaken van je eigen narratief kan bevrijdend zijn. Het kan als opbouwend werken als je jezelf in een ander perspectief ziet en het kan je nieuwe kansen bieden.

De klacht waarmee je kampt heeft dan minder te maken met jezelf als persoon, maar meer met de verhalen die je maakte met waarschijnlijk beperktere mogelijkheden.

Laten we samen zoeken naar de rode draden in je leven die je liet liggen en die je meer kwaliteit van leven in de toekomst kunnen bieden.

Wil je de kwaliteit van jouw leven verhogen? Maak een afspraak. Ik luister naar jouw levensverhaal en help je graag verder!

Jeannette

Neem contact op


Psycholoog Heerlen Ervaringen van cliënten
Door jouw aanpak heb ik geleerd me open te uiten in mijn relatie, mijn gevoelens uit te spreken en duidelijk te maken wat ik nodig heb ...
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak


psycholoog heerlen Psycholoog Heerlen
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 10 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-lvpw-rbcz
psycholoog heerlen Psycholoog Heerlen
Leenstraat 14
6372 HN Landgraaf
Top